úvěr levně.cz
Formulář Reference Nebankovní půjčka Aktuality Kontakt

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

DSCredit s.r.o., IČ: 05838223, se sídlem Čéčova 636/54, České Budějovice 370 04 (dále jen „DSCredit s.r.o.“) je samostatným zprostředkovatelem spotřebitelských úvěrů.

Ochranu soukromí a osobních údajů považujeme za svoji prvořadou povinnost. V tomto dokumentu naleznete informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, pokud vyplníte naši on-line žádost o spotřebitelský úvěr.

Proč a na jakém základě osobní údaje zpracováváme

Při poskytování našich služeb zpracováváme osobní údaje pro různé účely, přičemž k tomuto zpracování může v některých případech docházet i bez vašeho souhlasu. Zpracování prováděné bez vašeho souhlasu musí být vždy založeno na jiném právním základě: uzavírání nebo plnění smlouvy, plnění právní povinnosti, náš oprávněný zájem.

Pokud navštívíte náš web a vyplníte on-line žádost o spotřebitelský úvěr

Za účelem vyhodnocení možností a podmínek poskytnutí spotřebitelského úvěru potřebujeme mít k dispozici určité základní informace týkající se Vaší osoby a Vaší finanční situace. Tyto osobní údaje získáváme přímo od Vás prostřednictvím formuláře na našich webových stránkách, případně na základě další vzájemné komunikace.

V této souvislosti zpracováváme následující kategorie osobních údajů:

Všechny tyto údaje použijeme za účelem výkonu činností souvisejících se zprostředkováním spotřebitelského úvěru. Bez uvedení těchto údajů bychom nemohli zpracovat Vaši žádost o poskytnutí spotřebitelského úvěru. Tyto osobní údaje tedy zpracováváme bez Vašeho souhlasu na základě plnění smlouvy nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na Vaši žádost a dále z důvodu plnění našich právních povinností. Za tímto účelem Vaše osobní údaje uchováváme po dobu nezbytně nutnou. V případě zahájení soudního, správního nebo jiného řízení zpracováváme Vaše osobní údaje v nezbytném rozsahu po celou dobu trvání takových řízení.

Vezměte prosím na vědomí, že Vaše osobní údaje můžeme předat poskytovatelům spotřebitelských úvěrůza účelem posouzení Vaší žádosti. Jejich výčet najdete v části Kdo Vaše osobní údaje zpracovává a komu je předáváme?

Podrobnější informace o rozsahu a způsobu zpracování osobních údajů ze strany těchto správců najdete zejména na jejich webových stránkách.

Vaše jméno, příjmení a kontaktní údaje může DSCredit s.r.o. dále využít pro své marketingové účely, a to na základě Vámi poskytnutého samostatného souhlasu (tento souhlas poskytujete samostatně zaškrtnutím příslušného pole na našich webových stránkách). Poskytnutí souhlasu je dobrovolné a tento souhlas můžete kdykoliv odvolat.

Naše webové stránky používají cookies. Více o cookies viz samostatný dokument Prohlášení o cookies. Naše webové stránky využívají mimo jiné i technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s. Obdobně tak můžeme činit i prostřednictvím Facebooku a Google.

Plnění našich právních povinností

Za účelem splnění povinností uložených nám právními předpisy jsme povinni uchovávat dokumenty a záznamy týkající se Vaší osoby po zákonem stanovenou dobu. Právním základem pro toto zpracování je plnění našich právních povinností.

Kdo Vaše osobní údaje zpracovává a komu je předáváme?

Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce (zejména jde-li o plnění našich právních povinností), případně jako zpracovatel (zejména z pověření poskytovatelů spotřebitelských úvěrů).

Vaše osobní údaje můžeme předat poskytovatelům spotřebitelských úvěrů. Jedná se o tyto subjekty:

Fair Credit Czech s.r.o., IČ: 04455835, se sídlem Kubánské náměstí 1391/11, Praha 100 00,

EC Financial Services, a.s., IČ: 24243744 se sídlem Pražská 636, Dolní Břežany 252 41,

PROFI CREDIT Czech, a.s., IČ: 61860069 se sídlem Klimentská 1216/46, Praha 110 00,

CFIG Credit a.s., IČ: 09433635 se sídlem Sladkovského 767, Zelené Předměstí, Pardubice 530 02,

COOL CREDIT, s.r.o., IČ: 02112621, se sídlem Václavské náměstí 841/3, Praha 110 00,

AKASHA Consulting, IČ: 11649861, Jankovcova 1535/2a, Holešovice, Praha 7 170 00,

Simfina a.s., IČ: 24823546, se sídlem Počernická 509/85, Praha 108 00,

Home Credit a.s., IČ: 26978636, se sídlem Nové sady 996/25, Brno 602 00,

FlexiFin s.r.o., IČ: 24305511, se sídlem Čechyňská 419/14a, Brno 602 00,

Zaplo Finance s.r.o., IČ: 29413575, 5. května 1746/22, Praha 140 00,

CreditPortal, a.s., IČ: 05561302, U krčské vodárny 939/1a, Praha 140 00

Emma´s credit s.r.o., IČ: 03299309, Na bojišti 1472/20, Praha, Nové Město 120 00

TOMMY STACHI s.r.o., IČ: 27148084, Olšanská 2643/1A, Praha, Žižkov 130 00

PRONTO CREDIT s.r.o., IČ: 27525210, Rybná 716/24, Praha 1, 110 00

Kontex Trade International s.r.o., IČ: 24827061, Na Okruhu 488/27, Praha 4 - Písnice, 142 00

FINSPACE s.r.o., IČ: 28088042, Revoluční 764/17, Praha 1, Staré Město, 110 00

Orange finance s.r.o., IČ: 04488237, Karlínské náměstí 238/6, Karlín, Praha 8 186 00

COFIDIS s.r.o., IČ: 27179907, Bucharova 1423/6, Praha 5, 158 00

Kolio Corporation, s.r.o., IČ: 03751597, Kaprova 42/14, Praha 1, 110 00

HELP FINANCIAL s.r.o., IČ: 26440334, Ve Skalici 1393, Mladá Boleslav,  293 01

Česká spořitelna, a.s., IČ: 45244782, Olbrachtova 1929/62, Praha, 140 00

Provident Financial s.r.o., IČ: 25621351, Olbrachtova 2006/9, Praha 140 00

VistaCredit s.r.o., IČ: 04114060, Žitná 556/13d, Prostějov 796 04

Open Factor s.r.o., IČ: 07520310, Korunní 2569/108g, Praha 101 00

Zároveň beru na vědomí, že v rámci vytvoření indikativní nabídky, může dojít ze strany poskytovatele  Provident Financial s.r.o, případně ze strany dalších výše uvedených poskytovatelů, k předběžnému posouzení moji úvěruschopnosti a platební morálky podle mnou zadaných údajů včetně nahlédnutí do registru klientských informací NRKI.

Podrobnější informace o rozsahu a způsobu zpracování osobních údajů ze strany těchto správců najdete zejména na jejich webových stránkách. Vaše osobní údaje předáváme výlučně subjektům se sídlem v České republice.

V nezbytném rozsahu můžeme Vaše osobní údaje předat společnostem poskytujícím nám služby v oblasti marketingu (externí reklamní systémy) a společnostem provádějícím audit naší činnosti. Dále jsme za zákonem stanových podmínek povinni zpracovávané údaje předávat orgánům státní správy (soudům, orgánům činným v trestním řízení, orgánům dohledu) v případě, že nás o to požádají, nebo pokud nám to ukládá zákon.

Co děláme pro bezpečnost Vašich osobních údajů?

Učinili jsme veškerá technická a organizační opatření nezbytná k tomu, abychom zajistili dostatečnou ochranu zpracovávaných osobních údajů.

Veškeré osoby, které s osobními údaji zákazníků nebo potenciálních zákazníků přicházejí do styku v rámci plnění svých pracovních či smluvně převzatých povinností, jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti.

Jaká máte v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů práva?

V souvislosti se zpracováním osobních údajů Vám náleží veškerá práva dle platných právních předpisů (od 25. května 2018 se jedná zejména o obecné nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679, tedy tzv. GDPR). Dle tohoto nařízení máte následující práva:

 

 

Můžete nás požádat o opravu nepřesných údajů, které se týkají Vaší osoby. Dále máte právo předat nám doplňující osobní údaje, pokud jsou potřebné.

 

Naše systémy jsou nastaveny tak, aby zajišťovaly automatický výmaz nebo anonymizaci osobních údajů, které již nepotřebujeme k účelu, pro nějž byly zpracovávány.

Pokud byste však měli za to, že k výmazu přesto nedošlo, nebo že nějaké Vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně, můžete se na nás obrátit s požadavkem na vymazání osobních údajů. Vaše osobní údaje nemusíme vymazat např. tehdy, pokud bychom je potřebovali pro určení, výkon nebo obhajobu našich právních nároků, nebo pokud by nám zpracování takového údaje ukládaly právní předpisy.

 

Na dotaz Vám sdělíme, zda zpracováváme nějaké osobní údaje týkající se Vaší osoby. A pokud ano, pak Vám sdělíme zejména účel takového zpracování, kategorie dotčených osobních údajů, kategorie příjemců, či plánovanou dobu uložení. Za předpokladu, že nebudou dotčena práva a svobody jiných osob, Vám bezplatně poskytneme kopii zpracovávaných osobních údajů, které se Vás týkají. Za další kopie však již můžeme účtovat přiměřený poplatek odpovídající našim administrativním nákladům.

Dovolujeme si Vás upozornit, že v případě uplatnění práva na přístup k osobním údajům můžeme požadovat, abyste nám vhodným způsobem prokázali Vaši totožnost za účelem ověření Vaší identity. Jde o preventivní bezpečnostní opatření, abychom zamezili přístupu neoprávněných osob k Vašim osobním údajům.

 

Na Vaši žádost omezíme zpracování osobních údajů, pokud:

 

 

Pokud by se v konkrétním případě jednalo o zpracování osobních údajů, které by bylo nezbytné pro účely našeho oprávněného zájmu (tedy nikoliv o zpracování nezbytné pro uzavření či plnění smlouvy, plnění právních povinností apod.) můžete z důvodů týkajících se Vaší konkrétní situace vznést proti takovému zpracování námitku. Pokud neprokážeme, že náš oprávněný zájem na konkrétním zpracování převažuje nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami, takové zpracování ukončíme.

Můžete vznést námitku i proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu. V takovém případě už nebudeme dál Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávat.

 

Pokud Vaše osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, máte právo nám poskytnutý souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat. Odvolání souhlasu je bezplatné.

Odvoláním souhlasu se nic nemění na tom, že až do odvolání souhlasu byly poskytnuté osobní údaje zpracovávány oprávněně a v souladu s právními předpisy. Odvolání souhlasu nemá vliv na zpracování osobních údajů, které zpracováváme na základě jiného právního základu, než je souhlas (tzn., je-li zpracování nezbytné např. pro splnění smlouvy, nebo plnění právní povinnosti, budeme Vaše osobní údaje zpracovávat dál).

 

Máte právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud je zpracování založeno na Vašem souhlasu nebo je nezbytné pro plnění uzavřené smlouvy a provádí se automatizovaně, máte podle článku 20 GDPR právo od nás získat osobní údaje, které se Vás týkají, a které jste nám poskytli, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Žádosti však nelze vyhovět, pokud by výkonem tohoto práva mohlo dojít k nepříznivému dotčení práv a svobod třetích osob.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

 

Kontakty

Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo pokud chcete uplatnit svá práva v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit písemně na adrese DSCredit s.r.o., Čéčova 636/54, České Budějovice 370 04. Dovolujeme si Vás upozornit, že v případě uplatnění práva na přístup k osobním údajům, či jiných práv můžeme požadovat, abyste nám vhodným způsobem prokázali Vaši totožnost za účelem ověření Vaší identity. Jde o preventivní bezpečnostní opatření, abychom zamezili přístupu neoprávněných osob k Vašim osobním údajům.

Za účelem uchovávání záznamů o plnění našich povinností vyplývajících z právních předpisů je veškerá komunikace s Vámi monitorována a archivována.

 

Reference našich klientů

29.07.2022 6 000 Kč
ANTONÍN K. - Břeclav 72 let
Všechno se vyřídilo rychle, bez poplatků a navíc jsem nemusel nikam chodit, což ve svém věku opravdu uvítám
29.07.2022 90 000 Kč
KAMIL B. - Ostrava 52 let
Po zimě už nám nezbylo nic jiného, než vyměnit střechu na baráku. Bál jsem se, že nám bude pršet až do postele, ale půjčka přes www.uverlevne.cz se vyřídila tak rychle, že se všechno zvládlo v rekordním čase.
29.07.2022 25 000 Kč
ŽANETA B. - Frýdlant 28 let
Využila jsem nebankovní půjčku k úhradě laserové operace očí. A oboje mohu jen doporučit. Splátky mám nastavené tak, aby mě tolik nezatěžovaly, a navíc ušetřím za drahé brýle
29.07.2022 28 000 Kč
VILÉM D. - Otrokovice 36 let
Rozhodl jsem se zkusit štěstí jako grafik na volné noze a díky nebankovní půjčce jsem si pořídil potřebný software

POŽÁDEJTE SI O NEBANKOVNÍ PŮJČKU PRÁVĚ TEĎ!

Bezúčelová půjčka se splatností minimálně 12 měsíců, maximálně 84 měsíců s výběrem částek od 10.000 Kč do 100.000 Kč se splátkami od 350 Kč měsíčně. Kdykoli v průběhu splácení můžete půjčku doplatit celou a to bez jakýchkoli sankcí. Zaplatíte úroky jen za dobu, kdy jste půjčku čerpali. Můžete si odložit splátky až na 4 měsíce v případě pracovní neschopnosti, nebo finanční tísně. Od půjčky můžete odstoupit do 14 dnů bez udání důvodu.
Reprezentativní příklad: Výše úvěru 10 000 Kč, roční úroková sazba 14,88 %, RPSN 15,94 %, celkem zaplatíte 10 806 Kč. Jednotlivé po sobě jdoucí měsíční splátky: 957 Kč, 947 Kč, 937 Kč, 926 Kč, 916 Kč, 906 Kč, 895 Kč, 885 Kč, 875 Kč, 864 Kč, 854 Kč a 844 Kč. Splátky a částka, kterou celkem zaplatíte, jsou matematicky zaokrouhleny. Uvedené hodnoty platí za předpokladu čerpání celé výše úvěru okamžitě, bezhotovostně, v plné výši, při výše uvedené úrokové sazbě a bez poplatku, při poskytnutí revolvingového úvěru na období jednoho roku a splacení ve 12 měsíčních splátkách se stejnou výší jistiny. Maximální výše RPSN nepřesáhne 31,73%. Reprezentativní příklad od našeho partnera, společnosti Home Credit a.s. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy.
Důsledky nedodržení závazků. V případě prodlení nebo jiného neplnění povinností z úvěrové smlouvy je oprávnění po vás požadovat smluvní pokuty a jiné sankce vyplývající z úvěrových smluv a úvěrových podmínek jednotlivých poskytovatelů.